Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 38 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Recrutari - topic general (cititi acest topic mai intai!)
MesajScris: 00:44 / 07 Ian 
Fondator
Fondator
Salut Dorinel, scuze dar cu sarbatorile abia acum am vazut mesajul tau, ti-a trimis deja PM, sa-l citesti.

THX Johnny

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Recrutari - topic general (cititi acest topic mai intai!)
MesajScris: 03:31 / 30 Ian 
Daca mai aveti nevoie, as fi interesat de postul de traducator.Lucrez si in photoshop, de un an si ceva.
Insa , am 15 ani, dar nu cred ca asta e o problema.

Profil  Neconectat

MesajScris: 04:38 / 30 Ian 
Fondator
Fondator
citeste atent cerintele si fa testul pentru traducator, apoi vedem cum te descurci ;)

THX Johnny

Profil  Neconectat

MesajScris: 20:17 / 20 Feb 
Anime preferat: naruto shippuuden
Manga preferat: naruto shippuuden
As putea sa va ajut la encorarea unor fisiere.Ma pricep cu virtualdub si lucrez si cu aegisub.Daca aveti nevoie de mine sunt gata sa dau un test ca sa va convinge-ti. :bravo:

Profil  Neconectat

MesajScris: 20:39 / 17 Mar 
Buna, va cer scuze pentru deranj, eu sunt incepatoare in editare de manga si photoshop, de aceea am nevoie sa va cer un sfat: in unele pagini scrisul nu este drept ci, inclinat, cum se face acest lucru? Am downlodat tutorialul de editare de 3 ori ambele parti , dar cand am vrut sa le dezarhivez mi-a dat eroare, deci singura mea solutie este sa va intreb direct.Va rog din suflet sa imi raspundeti.eu folosesc photoshop cs4.

Profil  Neconectat

MesajScris: 21:48 / 17 Mar 
Bun, deci sunt foarte incantat ca insfarsit faceti si voi recrutari, as vrea pentru postul de(toate) , ma pricep la AEGIsub si ceva ceva cam de nota 8 la PS , desigur ca imi scapa cate ceva la ambele :D , ma pricep foarte bine la limba engleza . Cu inca putin ajutor as putea fi de 10 la toate si la PS si la AEGIsub si la limba engleza ,la care din pacate sunt doar la 9.60 :( (lb engleza)

As vrea sa ma ocup de 666 Satan , am vazut ca merge foarte slow , dupa ce voi termina cu manga sau defapt cand va aparea anime vreau sa ma ocup si de 666 Satan anime. Pana atunci ma voi ocupa de Satan manga si de Naruto anime.

P.S. problema este ca implinesc 16 ani doar in luna mai ... sper ca nu trebuie sa astept pana atunci ca sa dau testul si sa intru in echipa. :D

Profil  Neconectat

MesajScris: 00:38 / 19 Mar 
Fondator
Fondator
Dai acuma testul si vedem cum te descurci

P.S. Esti Alin/NoMercy etc? XD

THX Johnny

Profil  Neconectat

MesajScris: 01:42 / 19 Mar 
Moderator
Moderator
Anime preferat: Blood+, Rurouni Kenshin
Manga preferat: One Piece
Este incredibil de evident. :hihi:

Suffering is Optional, Pain is Inevitable

Profil  Conectat

MesajScris: 02:22 / 05 Apr 
Vreau sa dau test de encoder si traducator. :3

Implinesc 17 ani in Iunie, am experienta de 1 an in Photoshop CS si 2 luni in AEGIsub. Nu o luati ca pe o lauda, dar am o engleza exceptionala, inca de la 8 ani, la 13 ani am dat testare Cambridge(Cel mai mic nivel) si am luat punctaj maxim, deci nu am probleme cu intelegerea.

P.S. Am ajuns la "Advanced" la Cambridge, trebuie sa il dau in luna aceasta, pe 13, cred, desi profesoara mea de engleza a zis ca e doar pentru facultate, meh.

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Recrutari - topic general (cititi acest topic mai intai!
MesajScris: 15:27 / 10 Apr 
salut! ^_^
As vrea un post de cleaner.
Lucrez in photoshop de 2 ani si cunosc destul de bine programul. Nu lucrez de mult timp cu manga. Tutoriale am facut, cunosc efectele si cam tot ce-mi trebuie. Sper sa n-am probleme la combinarea lor.
Citat:
Daca esti pasionat de manga si/sau anime, te pricepi la PhotoShop, colorare manga, webdesign, editate video sau traduceri (oricare din acestea) si vrei sa ne ajuti trimite un PM unui membru din Staff

am gasit asta , si daca tot am ajuns la topic am zis sa nu trimit PM. Va ajuta "colorare manga"? Am mai colorat linearturi (am castigat doua concursuri, ma simt tare mandra de asta :- ) si am incercat si cu manga, cred ca as putea sa ajut la acest capitol.
Cat despre varsta, in octombrie fac 16 ani

edit: renunt

Ultima oară modificat de nibbles pe 19:27 / 17 Mai, modificat 1 dată în total.

Profil  Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 38 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4  Următorul