Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discuţii Cap 391
MesajScris: 21:01 / 04 Feb 
Moderator
Moderator
Anime preferat: One Piece, Naruto, Bleach, Avatar - The Last Airbender
Manga preferat: Naruto, Bleach, Tenjo Tenge, Claymore
Cu toate că lupta contra lui Aizen e departe de final, în sfârşit, lucrul în echipă al căpitanilor şi al Vizardzilor dă roade. keep it up, guys. :bravo:

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Discutii in legatura cu Spoilerul Capitolului 392
MesajScris: 10:44 / 13 Feb 
Bravo Aizen ! Nimic altceva n-am ce să zic decât că Aizen ia jucat pe toţi pe degete ca pe marionete.Încă ceva sper să moară personaje că dacă nu înseamnă că Bleach e un anime numai de "prietenie pe veci",iar Aizen va ajunge să nu moară şi va fin unul din personajele îngeraş.

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Discuţii Cap 392
MesajScris: 14:41 / 13 Feb 
Moderator
Moderator
Încă un capitol plin de dramatism inutil şi acţiune în van care îl pozează pe Aizen pe o poziţie de neînvins.. Parcă văd cum va fi treaba, timp de 200 de episoade s-au învârtit în jurul cozii şi apoi înmaxim 5 capitole Ichogo va schoate din buzunar o mişcare şi o formă nouă şi îl demică pe Aizen, restul căpitanilor se vor ocupa de Gin, dar totuşi acestea nu se vor întâmpla în orasul Karakura, ci în dimensiunea Regelui, ca atare este vital pentru firul epic al acestui manga.

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Discuţii Cap 393
MesajScris: 15:19 / 25 Feb 
Moderator
Moderator
Da, şi iată am ajuns şi la ultimul căpitan, adică comandantul căpitanilor, Yama-jii. Este amuzant şi în acelaşi timp enervant şi stresant felul în care Kubo violează Bleach şi pe toate personajele, pozitive şi negative, dar mai mult pe cele pozitive. Dă-o naibii de treabă, adică să-l pună la colţ pe bătrânel doar într-un singur capitol? Apropo Wonderweiss nu era cumva angajat într-o luptă cu Kensei? În ultima secvenţă din acea luptă, Kensei îşi elibera bankaiul. În fine, totuşi, nu-mi dau seama care sunt intenţiile lui Kubo, să-l pună pe Ichigo să lupte cu Aizen, Gin şi Wonderweiss? Bine mai mişună pe-acolo ceva căpitani şi vicecăpitani, dar toţi sunt avariaţi, mai puţin Unohana, dar ea e ocupată cu vindecarea răniţilor.

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Discuţii Cap 394
MesajScris: 18:10 / 04 Mar 
Moderator
Moderator
Waw, la lupta asta nu m-aş fi aşteptat într-o mie de ani: Yama-.jii vs Wonderweiss. :O :O :O Dar nici la puterea bunicului, dintr-un pumn a 'muşcat' din copilul minune. :O :O :O . În acest capitol ni se dezvăluie şi unele informaţii despre bătrânel: se pare că e al 30-lea căpitan comandant şi că ocupă această funcţie de 1000 de ani.

Profil  Neconectat

MesajScris: 21:23 / 04 Mar 
Shinobi Group
Shinobi Group
Anime preferat: Death Note,Reborn, Naruto Shippuuden,One Piece,Bleach
Manga preferat: Vampire Knight, Death Note,Bleach,Fairy Tail,Reborn
Plictisitor si deloc interesant...apare acel moscait si are si el o singura abilitate si pac-pac-pac vrea sa-l bata pe mos.... ma face sa rad Kubo....ha-ha-ha ... :)) :)) :)) adica un biet arrancar sau era si el Espada sa-l invinga pe comandant... Dar imi place stilul lui Aizen...de ce sa se murdareasca el pe maini...creeaza cateva unelte pe care le foloseste si dupa le arunca...buna idea...de notat si tinut minte...
Haide Kubo vreau ceva interesant....si apropo....Gin ce pazeste pe acolo...dar Kurosaki...el ce mai asteapta...pana acum au fost cateva portite de atac...cateva deschidere...ce mai asteapta.. ca doar nu suntem la un concurs de arte martiale,unde trebuie sa-ti astepti randul! Scoate la iveala acea forta a ta!scoate hollow-ul la lumina si ataca omule.........
Oare Yamamoto va murii in lupta asta?...va fi ucis oare de Aizen?dar ceilalti?..au suferit lovituri grele....or mai avand un cuvant de spus?

Imagine

Imagine

KUFUFU....

ImagineImagine

MyAnimeList - MyMangaList - Kira's Laugh

Profil  Neconectat

MesajScris: 19:36 / 05 Mar 
Din moment ce stark a zis asta (http://www.onemanga.com/Bleach/364/08/), ww nu e un biet arranacar.
Cel mai ciudat mi se par faptul ca abilitatea lui Wonderweiss (daca asa se scrie), cea de a scoate mainile alea, seamana cu a lui luppi. Poate e luppi reincarnata (imi dau si eu cu parerea ^_^ ).

Si treaba cu ichigo.. e prea mirat ca sa isi dea seama ce se intampla(singura explicatie cat de cat "logica").

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Discuţii Cap 395
MesajScris: 21:00 / 13 Mar 
Moderator
Moderator
Now this was an interesting chapter. În afară de faptul că, din nou, Aizen se crede Jesus, a fost un capitol interesant. Abia aştept să văd odată lupta dintre Ichigo şi Aizen. :yoo: :ninja:

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Discuţii Cap 395
MesajScris: 21:06 / 13 Mar 
Moderator
Moderator
Anime preferat: Blood+, Rurouni Kenshin
Manga preferat: One Piece
Mda, s-a mai desmortit putin. Sa vedem ce v-a face ichigo, parca vad ca il respinge Aizen ca pe un gandac, :)) , ceva in genul ii prinde sabia cu degetele, cum a mai facut-o. :))
Vad ca multi se intreaba ce-i cu Gin de nu se vede, eu parca stiu ca are ordin sa nu intervina.

Suffering is Optional, Pain is Inevitable

Profil  Conectat

Subiectul mesajului: Re: Discuţii Cap 396
MesajScris: 23:41 / 18 Mar 
Moderator
Moderator
SE pare că am aflat marele mister din spatele hollowificării lui Ichigo: Aizen este făptaşul, acesta susţine că toate luptele lui Ichigo până în prezent au fost plănuite/prevestite de el. aaa, da, chiar mă întrebam unde naiba este Hogyoku, se pare că am primit răspunsul. Presimt că în curând va intra în scenă şi Urahara and Co. :D

Profil  Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 164 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Următorul