Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 595 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 60  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Discuţie Cap 481
MesajScris: 21:50 / 04 Feb 
Admin
Admin
Ca si in viata de zi cu zi, speranta moare ultima, deci cat Naruto va fi prin zona el va umbla dupa aducerea pe drumul cel bun pentru Sasuke !!! Deci Naruto si Sasuke se vor lupta pentru Pacea din Lumea Ninja sau Deslantuirea Haosului asupra acestei lumi!!! :D

Imagine

Last One

Imagine

________________________________________________________________________________________________

Profil  Neconectat

MesajScris: 02:23 / 05 Feb 
cu 2 secunde inainte karin la ajutat pe jegu de sasuke....iar apoi fara nici sa se gandeasca sasuke a omorato pe karin:(.........nu il mai vad pe sasuke inapoi in konoha(daca se intorcea dupa ce la omo pe itachi in sat era tratat k un erou k ii omorase pe oro si fracsu........dar a trebuit sa isi bage madara coada si la dementit pe sasuke).......doar printro faza sasuke sar mai putea intoarce si asta ar fi MORT................vrea sal vad mort mai rpd pe madara e cel mai jeg pers din naruto x-(

Profil  Neconectat

MesajScris: 18:52 / 09 Feb 
Hai că începem să mai scăpam şi noi de personajele astea.Bună treabă Sasuke,te-ai descurcat destul de bine,dar presimnt că urmează lupta dintre Sasuke VS Sakura,Kiba,Lee şi Sai.Să vedem atunci care mai câştigă.Sper că nu Sakura,dar orcum cred că mai moare vru' personaj in luptă.Orcum,Madara ăsta e bun n-am ce să zic,dar orcum mă aştept să moara Sasuke de mâna lui Naruto.

Profil  Neconectat

MesajScris: 21:42 / 09 Feb 
Shinobi Group
Shinobi Group
Anime preferat: Death Note,Reborn, Naruto Shippuuden,One Piece,Bleach
Manga preferat: Vampire Knight, Death Note,Bleach,Fairy Tail,Reborn
In sfarsit si acest capitol....apare sa mai lamureasca oleaca lucrurile...dar tot nu m-a lamurit prea mult...a murit ,da sau nu Karin...ipoteza mea merge tot spre moartea ei,dar nu sunt sigur...deci era cantitate neglijabila pt Sasuke...si mai nou o piedica....a omorat-o sau nu?atata vreau sa stiu.....numai sa nu fi fost inghitata de acea tehica a lui Danzou....Kishimoto era mare om daca se axa mai mult pe acel flashback din trecut al lui Danzou...
Si fratilor....ce tot il injurati asa de mult pe Sasuke...omul a facut ceea ce trebuia sa faca,....adica ..stai putin ce facema cum negociem cu dusmanul....scopul scuza mijloacele ..nu?Lasa-ti-mi omul in pace....vreau mai multa distrugere Sasuke!
Si ce daca moare Karin....no big deal...o inlocuieste cu altcineva....la ce ma gandesc eu..este..Madara a luat-o dintradins pe Karin la lupta sau a fost coincidenta?Sau stia Madara ca evenimentele vor evolua astfel?
Bataie intre Sasuke si Sakura?...nu prea cred ca este posibil pe moment..poate mai incolo....ati uitat...in interviul dat de Kishimoto.....zicea el ca acesta este anul lu Kakashi..deci cred ca el va fi urmatorul oponent al lui Sasuke...multi au prognozat si moartea lu Kakashi...cine stie.sa traim si vom vedea.....

Imagine

Imagine

KUFUFU....

ImagineImagine

MyAnimeList - MyMangaList - Kira's Laugh

Profil  Neconectat

Subiectul mesajului: Re: Discuţii in legatură cu Spoilerul Capitolului 482
MesajScris: 23:11 / 09 Feb 
Moderator
Moderator
Anime preferat: Naruto Shippuden-Dragon Ball Z
Manga preferat: Naruto-Fairy Tail
Din cate am inteles din spoiler si interviu eu cred ca kishi planuieste ca Sasuke sa vie oprit de catre Sakura ce ar fi o mare mare mare prostie

Multumiri lui Slyfer pentru Identity Card

Profil  Neconectat

MesajScris: 09:24 / 10 Feb 
RasenShuriken scrie:
Din cate am inteles din spoiler si interviu eu cred ca kishi planuieste ca Sasuke sa vie oprit de catre Sakura ce ar fi o mare mare mare prostie

Cel mai tâmpit lucru dacă se întâmplă asta.Il vreau pe Sasuke mort de mâna lui Naruto,bine hai poate să moară şi Sakura ar fi frumos . :-

Profil  Neconectat

MesajScris: 10:20 / 10 Feb 
Moderator
Moderator
Anime preferat: One Piece, Naruto, Bleach, Avatar - The Last Airbender
Manga preferat: Naruto, Bleach, Tenjo Tenge, Claymore
Espada, eşti prea sadic şi macabru când spui astfel de lucruri :- Cum să moară Sakura? De ce? Deoarece este îndrăgostită de el? Singura cale de a se atinge toate scopurile povestirii, aici mă refer atât la pedepsirea lui Sasuke, cât şi la reînvierea clanului Uchiha, ar fi: Sakura să se tune cu Sasuke, să rămână gravidă, apoi Sasuke să fie ucis în lupta cot la cot cu Naruto împotriva lui Madra. N-aş fi ghicit niciopdată că Karin e din Konoha.

Profil  Neconectat

MesajScris: 14:54 / 10 Feb 
deja daca se ajune aici :| ca sasuke sa fie omorat de idioata de sakura :| se termina manga.. naruto nu face fata singur contra lu' madara.. sakura deja nu mai are rost in anime.. asa ca eu cred ca o sa se duce :craniu:

Profil  Neconectat

MesajScris: 15:34 / 10 Feb 
Moderator
Moderator
Anime preferat: One Piece, Naruto, Bleach, Avatar - The Last Airbender
Manga preferat: Naruto, Bleach, Tenjo Tenge, Claymore
NU, nu degeaba Kishi a făcut-o pe Sakura să se îndrăgostească de Sasuke, deci cel puţin până nu va primi un reply din partea lui Sasuke,, aceasta NU va fi ucisă., dar nici dup-aia.

Profil  Neconectat

MesajScris: 16:43 / 11 Feb 
ldaca il mai tine putin pe sasuke sakura vine si kakashi care il mai tine putin de vb( sau isi ia batatie).......vn si naruto si gata sasuke se intoarce in konoha.................desi nu cred k va fi asa:(
hmmmmmm nu neeapat a opri inseamna a omora..........ci poate sal readuca la sentimente mai bune adik cum era inainte sa se int cu madara.........caci daca nu se intalnea cu Jegul de madara;.........sasuke se intorcea in konoha si in durea in p*****a de susano`o amateratsu si de tot MS lui(pe care lea descoperit imediat) k tot il descoperea in timp si deducea si el k itachi a fost om bun...........nu cred k ar renuta la sasuke never ever pt k are prea multi fani si iar scadea cumparatori...........si nu degeaba a povstit el(kihi) tot manga despre clanul uchiha k sa nu o lase in pom;)

Profil  Neconectat

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 595 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 60  Următorul